Henkilökunta

Eläinlääkäri, ELL

Katariina Palmu 

Katariina tutummin Katsku on klinikan päätoiminen eläinlääkäri ja yhtiön toinen omistaja. Hän on toiminut eläinlääkärin työssä kesäkuusta 2016 lähtien ja valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta 2017. Työkokemusta on kertynyt kunnaneläinlääkärin sijaisuuksista sekä päivystystyöstä Etelä-Suomen alueella. Vuosina 2018-2020 hän on toiminut Kouvolan kaupungineläinlääkärinä ja tehnyt pieneläinpainotteista sekapraktiikkaa.

Erityisiä kiinnostuksenkohtia ovat diagnostinen kuvantaminen, silmäsairaudet sekä akuuttipotilaiden hoito.

Katariina aloittaa vuoden pituiset jatko-opinnot Chesterin yliopistossa Englannissa pieneläinten diagnostisesta kuvantamisesta kesällä 2024. Jatkossa Katariina työskentelee 4 päivänä viikossa jättäen opiskeluillekin aikaa. 

Aiemmin hän on käynyt jatkokoulutuksena kurssin pieneläinten vatsaontelon ultraäänitutkimuksista (CPD solutions Advance25 Abdominal Ultrasound) 2021.


Eläintenhoitaja

Minna Hurme

Minna toimii vastaanotolla klinikkaeläintenhoitajana ja on toinen yhtiön omistajista. 

Minnalla on pitkä kokemus eläintenhoitotyöstä ja hän on toiminut 2015 vuodesta lähtien vakituisesti eläinlääkärin avustajana.

Erityisiä kiinnostuksenkohtia ovat eksoottiset eläimet ja niiden hyvinvointi.

Minna on kartuttanut osaamistaan myös jatkokoulutuksilla mm. Fennovetin  pieneläinten röntgenkuvaustekniikka kurssilla sekä vuosittain eläintenhoitajapäivillä.


Klinikkaeläinhoitaja 

Annina Hälikkä

Annina on aloittanut meillä jo opiskeluaikanaan harjoittelussa. Hän on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi marraskuussa 2021.

Annina toimii meillä lähes täyspäiväisesti eläinlääkärin avustajana kaikissa klinikan töissä.

Syksyllä 2023 Annina on suorittanut Hill's ravitsemusneuvoja -koulutuksen.